Γαϊδουροζέβρα!




Καρπός μεγάλου έρωτα μεταξύ μιας ζέβρας και ενός γαϊδάρου!




H Ippo, μια σπάνια περίπτωση γαϊδουροζέβρας, μισό γαϊδουράκι και μισό ζέβρα, γεννήθηκε σε ζωολογικό κήπο της Ιταλίας και χαίρει άκρας υγείας. 



Η ιστορία της Ippo είναι πολύ ρομαντική. Ο πατέρας είναι μια ζέβρα που σώθηκε από ζωολογικό κήπο που κήρυξε πτώχευση και η μητέρα ένα είδος γαϊδουριού που απειλείται με εξαφάνιση. Ένας φράχτης χώριζε τα δύο ζώα, αλλά δεν ήταν αρκετός για τη ζέβρα, που τον σκαρφάλωσε και ζευγάρωσε με το γαϊδούρι δημιουργώντας τη μικρή Ippo. 

πηγή:lifo.gr




3 σχόλια:

  1. ....τι κουκλί είν' αυτό!!! Κι αν μη τι άλλο, "φοράει" μόνιμα...κολάν με το διαχρονικό σχέδιο "animal print"!!! :-) Οι γονείς της θα πρέπει να' ναι πολύ περήφανοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πολύ όμορφο! Ένα "θέμα" πάντως με τη διαφορετικότητα θα το έχει όταν μεγαλώσει... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ....η διαφορετικότητα του καθενός μας είναι το ωραίο, γιατί μέσα από αυτή μαθαίνουμε - μικροί και μεγάλοι...έτσι είναι η φύση σε όλα τα πλάσματα του πλανήτη, και στη χλωρίδα και στην πανίδα...ας αφήσουμε λοιπόν τις "προσποιήσεις" εμείς οι άνθρωποι, κι ας προσπαθήσουμε να μάθουμε από το μεγάλο σχολείο της φύσης...σ' αυτό το σχολείο, δε χρειάζονται "ειδικά προγράμματα"...ο καθένας είναι αποδεκτός μέσα από τη διαφορετικότητά του...ο δικός μας ανθρώπινος εγωισμός είναι που τα χαλάει όλα, που θέλει να βάζει "ταμπέλες" σε όλα και που προσπαθεί να "στραγγαλίζει" την ατομικότητα - και διαφορετικότητα - του καθενός μας μέσα από "ειδικά προγράμματα", που στην ουσία, το κίνητρό τους είναι να είμαστε όλοι ίδιοι, επειδή μ'αυτό τον τρόπο οι κοινωνία (είτε μικρών, είτε μεγάλων) θα έχει το κεφάλι της ήσυχο...με λίγα λόγια, υποκρισία και θεατρινισμοί επιπέδου Επιδαύρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή