Ζωγραφίζοντας για την ειρήνη





Μια εκπληκτική ζωγραφιά για την ειρήνη δημιούργησε η 13χρονη μαθήτρια και Χολαργιώτισσα Εύα Γιαννέλου στο πλαίσιο του παγκόσμιου διαγωνισμού των LIONS κερδίζοντας επάξια την 6η θέση ανάμεσα σε 400.000 συμμετοχές από όλο τον κόσμο. Η Εύα ήταν μαθήτρια του σχολείου μας.



 Παρακάτω η ανακοίνωση της λέσχης LIONS Ολυμπιάδα Παπάγου:

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως η μαθήτρια Εύα Γιαννέλου του 1ου Γυμνασίου Χολαργού η οποία συμμετείχε στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής των λεσχών LIONS με θέμα «αφίσα για την Ειρήνη» διακρίθηκε και πήρε την 6η θέση. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 400.000 μαθητές με τα έργα τους απ΄ όλο τον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαγωνισμός γίνεται κάθε χρόνο και για πρώτη φορά η χώρα μας διακρίνεται με έργο μαθητή. Στις 15 Φεβρουαρίου του 2014 στα γραφεία του ΟΗΕ και κατά τον επίσημο εορτασμό της ημέρας των LIONS στα Ηνωμένα Έθνη, έγινε η αναγγελία της διάκρισης της Εύας Γιαννέλου.
Στο Εθνικό μας Συνέδριο που θα γίνει την Τετάρτη 23 Απριλίου στις 19:30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Crowne Plaza θα της απονεμηθεί το έπαθλο των 500 ευρώ καθώς και ένα αναμνηστικό γλυπτό περιστέρι.
Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές των σχολείων Παπάγου και Χολαργού που συμμετείχαν στον διαγωνισμό. Επίσης, ευχαριστούμε και εκφράζουμε θερμά συγχαρητήρια στη μαθήτρια-καλλιτέχνη Εύα Γιανέλλου και ευχόμαστε αυτή η επιτυχία της να είναι μόνο η αρχή για τη ζωή της.
Η Πρόεδρος Μυρτώ Σοφιανοπούλου και τα μέλη της λέσχης LIONS Ολυμπιάδα

Η μικρή ζωγράφος της πόλης στην εφ. 30 ΜΕΡΕΣ  κλικ εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου