Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τηλεοπτικό σποτ του ΚΕΘΙ για την ένταξη των προσφυγόπουλων στα σχολεία

To τηλεοπτικό μήνυμα υπογράφεται από το ΚΕΘΙ (Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας) στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Εθνικό Συμβούλιο ενάντια στον Ρατσισμό και τη Μισαλλοδοξία. 

Το ΥΠΠΕΘ αποτελεί, επίσης, τακτικό μέλος του Εθνικού Συμβουλίου ενάντια στον Ρατσισμό και τη Μισαλλοδοξία, και έχει στηρίξει τη δημιουργία του εν λόγω spot, το οποίο αποσκοπεί στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την ένταξη των προσφυγόπουλων στη δημόσια εκπαίδευση.

πηγή


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το λευκό ουράνιο τόξο

Ο φωτογράφος Melvin Nicholson έκανε βόλτα νότια του Glen Coe, στην Σκωτία, όταν μπροστά του εμφανίστηκε ένα απίστευτης ομορφιάς λευκό ουράνιο τόξο. Το "fog bow" είναι ουσιαστικά ένα άχρωμο ουράνιο τόξο που αποτελείται από τα μικροσκοπικά σταγονίδια νερού που προκαλούν την ομίχλη. Το λευκό του χρώμα προκαλείται από την αντανάκλαση του χιονιού και είναι μια από τις σπάνιες φορές που έχει καταγραφεί με τόση ακρίβεια και καθαρότητα σε φωτογραφία. Ο Nicholson, του οποίου η φωτογραφία έχει κάνει το γύρο του κόσμου, αναφέρει πως το φαινόμενο ήταν ορατό επειδή ο ίδιος είχε τον ήλιο ακριβώς από πίσω του. 


πηγή: lifo.gr

Πολυτεχνείο 17 Νοέμβρη 1973 - Παρουσίαση και Ντοκουμέντα

Τα γεγονότα που οδήγησαν στην εξέγερση των φοιτητών του Πολυτεχνείου το 1973, μέσα από μια πάρα πολύ ωραία παρουσίαση του συνάδελφου Γρηγόρη Ζερβού
Πολυτεχνείο 1973

Αναδημοσίευση κειμένου και παρουσίασης από το blog Πέμπτη και καλύτεροι!!! 2


Πολυτεχνείο: το χρονικό της εξέγερσης

Πολυτεχνείο: η εισβολή του τανκ


Αναδημοσιεύσεις βίντεο από τα εκπαιδευτικά blog: Μάθε παιδί μου γράμματα, Περί ανέμων και υδάτων,  Διαδικτυακή τάξη

ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ ΄40 (παρουσίαση και βίντεο) 1

Το έπος του 1940.ppt
Η παρουσίαση είναι από την Πόπη Κανάκη Χαραλαμποπούλου (Δασκάλα )
                                              Το www.e-selides.gr παρουσιάζει: 28 Οκτωβρίου 1940Το πρώτο ελληνικό animation.  “Ο Ντούτσε αφηγείται” , ένα αντιπολεμικό animation που ξεκίνησε στη Σίφνο κατά τη διάρκεια της ιταλικής κατοχής το 1942 και ολοκληρώθηκε στην Αθήνα το 1945.