Μας ακούτε;






Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος τη Δευτέρα 14/1/2019 στις 12.00 το μεσημέρι, μετά από αίτημα του πρόεδρου του Συλλόγου Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Τροχαίων Δυστυχημάτων "Στηρίζω", Σταύρου Πολέντα, θα δεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο τον Διευθυντή, τους Δασκάλους και  τους μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κισσάμου προκειμένου να του αφιερώσουν το βραβευμένο τραγούδι '''Ακούτε που σας τραγουδώ".
Πρόκειται για ένα τραγούδι σχετικά με την οδική ασφάλεια που δημιούργησαν με κόπο, επικοινωνιακό  και καλλιτεχνικό ταλέντο, υψηλό αίσθημα ευθύνης και μεγάλη προσπάθεια με την ευκαιρία κήρυξης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας του σχολικού έτους 2017-2018 ως έτους για την οδική ασφάλεια.
Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Συλλόγου "Στηρίζω":
Συγχαρητήρια στον Διευθυντή, τους δασκάλους και τα παιδιά του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κισσάμου για το αξιόλογο έργο και την προσπάθεια τους. Ευχή να ακολουθήσουν και άλλοι  το έργο τους προκειμένου οι νέοι μας με την στήριξη των εκπαιδευτικών τους να γνωρίσουν τις τραγικές συνέπειες ενός τροχαίου και μέσα από την επαφή γνωριμία τους να μας δημιουργήσουν το δικό τους αυθεντικό και επικοινωνιακό μήνυμα για την οδική ασφάλεια ώστε επιτέλους να πετύχουμε μείωση τροχαίων στον τόπο μας."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου