Συγκεντρώνουμε σχολικά είδη για τα παιδιά που έχουν ανάγκη Ο Σύλλογος Κατοίκων Παπάγου-Χολαργού «Εν Δράσει»Να μια ευκαιρία να βοηθήσεις!!!

Συγκεντρώνουμε σχολικά είδη για τα παιδιά που έχουν ανάγκη
Ο Σύλλογος Κατοίκων Παπάγου-Χολαργού «Εν Δράσει» αντιδρώντας στο μεγάλο πρόβλημα της κρίσης που βιώνουν σήμερα οι οικογένειες και αρκετά παιδιά των σχολειών του Δήμου μας, συγκεντρώνει σχολικά είδη ώστε να βοηθήσει τις οικογένειες που δεν μπορούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες των παιδιών τους με σχολικό εξοπλισμό.
Καλούμε κάθε γείτονα Παπάγου και Χολαργού να αγοράσει ότι μπορεί από σχολικά είδη και να το αφήσει στα ειδικά καλάθια που βρίσκονται γι αυτό το σκοπό στα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς μας.
Τα ειδή που θα αγοραστούν για αυτό το σκοπό έχουν έκπτωση 20% από τα βιβλιοχαρτοπωλεία.
Συγκεντρώνουμε σχολικές τσάντες, τετράδια, σχολικοί άτλαντες, τέμπερες – κηρομπογές, μπλοκ ζωγραφικής – ακουαρέλες, μαρκαδόρους – ξυλομπογιές, μολύβια, στυλό, γομολάστιχες, ξύστρες, διορθωτικά, πινέλα, κασετίνες, ντοσιέ και ανταλλακτικά φύλλα, φακέλους με λάστιχο, χαρτί Α4, διαφάνειες, κόλλες, πλαστελίνες, διάφανο αυτοκόλλητο για ντύσιμο βιβλίων, ψαλιδάκια, γεωμετρικά όργανα (χάρακες, διαβήτες κ.λ.π.), είδη ζωγραφικής.

Τα Βιβλιοχαρτοπωλεία που συμμετέχουν στη δράση είναι: 
ΑΡΤΕΜΙΣ 17ης Νοεμβρίου 114
ΑΡΤΕΜΙΣ Εθνικής Αμύνης 58 όπισθεν Αλέξανδρος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΙΑΛΗΣ Περικλέους και Ευτέρπης 50 Χολαργός
ΓΡΑΦΗ Αναστάσεως 121 και Σαλαμίνος Χολαργός
ΔΙΑΜΑΝΤΗ Ελ. Βενιζέλου 56-58 Χολαργός
ΚΑΜΑΡΑΤΟΣ Πλ. Κωστή Παλαμά
ΣΥΡΤΙΣ Υμηττού 9 Χολαργός

Για περισσότερες πληροφορίες στο www.endrasi.gr

Σχόλια