"Αντιγραφή" στις εξετάσεις; Δεν επιτρέπεται!






Ταϊλάνδη,  Μπανγκόκ, σε κάποιο Πανεπιστήμιο... 
για να μην αντιγράφουν οι φοιτητές...


(πηγή: protothema.gr)


6 σχόλια:

  1. Στο χωριό μου είχαν κάτι τέτοια καλύμματα για να βάζουν στα βόδια που έσερναν το κάρο, ώστε να μην επηρρεάζονται το ένα απ'τ'άλλο.
    Παρωπίδες ...ό,τι χρειάζεται σε έναν χώρο γνώσης... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....Και άντε, πες πως η ημιτασιόν "Αραβική μαντήλα" στο κεφάλι - έστω και χάρτινη - όντως "εμποδίζει"....πως να αντιγράψουν καλέ; Αφού έχουν απόσταση σχεδόν ενός μέτρου η μία απ' την άλλη....τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας πια...:-)
    Λοιπόν: Τους προτείνω μπούρκα full face, με ελεύθερη επιλογή όλων των χρωμάτων...αν μη τι άλλο, η αποφυγή της αντιγραφής να γίνεται με στυλ...
    Όσον αφορά τους άρρενες φοιτητές, το κράνος του Νταρθ Βέιντερ (Πόλεμος των Άστρων) θα ήταν μια καλή λύση...."βγαίνει" όμως μόνο σε μαύρο...εδώ, την πατήσατε παλικάρια...:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά δείτε κι αυτό! Δεν ξέρω αν είναι πάλι στην Ταϊλάνδη...

    @maranda: παρωπίδες και στερεότυπα... ό,τι χειρότερο στην εκπαίδευση :(

    @Amanda: "μπούρκα full face, με ελεύθερη επιλογή όλων των χρωμάτων"...
    απίστευτη πρόταση... και με στιλ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ....καλά, είδα το "αυτό!" Ε, τι να πεις τώρα...πάντως, μου μυρίζει ασιατική χώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάτι ανάμεσα στο κωμικό και στο γελοίο. Έχω δει και στο σχολείο μου αυτοσχέδια διαχωριστικά με μεγάλα ντοσιέ... Ο καλύτερος τρόπος πάντως είναι να παρέχουμε στα παιδιά εσωτερικά κίνητρα και το κατάλληλο ενθαρρυντικό κλίμα. Είναι υπέροχο όποτε συμβαίνει και οι μαθητές ολοκληρώνουν με χαμόγελο και ελάχιστη ταχυπαλμία! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @δάσκαλος98: "Ο καλύτερος τρόπος πάντως είναι να παρέχουμε στα παιδιά εσωτερικά κίνητρα και το κατάλληλο ενθαρρυντικό κλίμα. Είναι υπέροχο όποτε συμβαίνει και οι μαθητές ολοκληρώνουν με χαμόγελο και ελάχιστη ταχυπαλμία!"

    Αυτό ξανά πες το!
    Θα το προσπαθήσω φέτος που θα έχω μεγάλη τάξη. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή