Καλοκαίρι































Με ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε στις 8 Ιουνίου η απονομή επαίνων στους μαθητές 10-12 ετών του Δήμου Χανίων που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα το “καλοκαίρι”. 


Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από τον Δήμο Χανίων και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ σε συνεργασία με τη Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων και έτυχε  θερμής ανταπόκρισης καθώς συμμετείχαν 122 μαθητές από 20 δημοτικά σχολεία του δήμου.
 
Η συνεδριακή αίθουσα του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου γέμισε το απόγευμα της Πέμπτης από τους μικρούς ζωγράφους και τους γονείς τους, που θαύμασαν τις δημιουργίες των παιδιών σε βίντεο που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. 
Έπαινοι δόθηκαν σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή και τις ευφάνταστες δημιουργίες τους, οι οποίες θα εκτυπωθούν ομαδοποιημένες σε μεγάλες επιφάνειες και θα κοσμήσουν τον εσωτερικό χώρο της Ανατολικής Τάφρου. Η καλλιτεχνική επιτροπή της Δημοτικής Πινακοθήκης Χανίων ξεχώρισε και απένειμε τα τρία πρώτα βραβεία στους μαθητές:





1ο βραβείο : Βουντουράκη Εύη (Δημοτικό Σχολείο Τσικαλαριών)





2ο βραβείο : Τζανακάκη Μαργαρίτα (Δημοτικό Σχολείο Αγροκηπίου)







3ο βραβείο : Μαυρομάτη Γιάννη (Δημοτικό Σχολείο Τσικαλαριών)



πηγή

πρωτοσέλιδο

“Ο αδερφός μου”

Η ταινία γυρίστηκε με τη συμμετοχή πάνω από 80 εθελοντών και τη στήριξη τοπικών καταστημάτων των Χανίων. Παίχτηκε σε φεστιβάλ...